Gratis verzending vanaf €100
Gratis retourneren*
14 dagen bedenktijd

WEEKEND VAN DE KLANT - GRATIS VERZENDING VANAF €45WEEKEND VAN DE KLANT - GRATIS VERZENDING VANAF €45

Gratis verzending vanaf €100
Gratis retourneren*
14 dagen bedenktijd

WEEKEND VAN DE KLANT - GRATIS VERZENDING VANAF €45WEEKEND VAN DE KLANT - GRATIS VERZENDING VANAF €45

Over ons

Miss Marie werd opgericht in 2018 door Lore Snijkers. Haar droom werd in vervulling gemaakt na haar Erasmuservaring in Madrid. Daar ging ze al volop aan de slag met het schrijven van een fashion blog.

Aan gedrevenheid was er bij Lore geen gebrek. Naast haar eindexamens van haar studie KMO-management, werkte ze fulltime in de verkoop en ging ze aan de slag met de oprichting van haar webshop Miss Marie. Deze werd genaamd naar haar metekindje Marie

In 2019 werd de eerste pop-upwinkel van Miss Marie een feit. Door het grote succes volgde al snel een eerste winkel in het centrum van Roeselare. Maar liefst 4 jaar was Miss Marie een mooie meerwaarde in Roeselare, maar recent besloot Lore de fysieke winkel te sluiten.

“De combinatie van een winkel, webshop en gezinsleven werd heel pittig. Daarom besloten we de fysieke winkel te sluiten en ons volledig te focussen op de webshop. Op die manier kunnen we nu tweewekelijks de meest trendy en betaalbare musthaves aanbieden op onze webshop.”

Ben jij benieuwd naar de nieuwste trends. Volg ons dan zeker op Instagram voor meer outfit inspiratie!

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan via [email protected]

Veel liefs,
Miss Marie

Ps: we zien jullie graag verschijnen in onze outfits #missmariefashion 

Nog een vraag?

E-mail

Antwoord binnen de 2 werkdagen

Stuur ons een mailtje
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »