Klantenservice
1 Veelgestelde vragen
1.1 Kan ik items uit de koppelverkoop retourneren?

Items uit de koppelverkoop kunnen geretourneerd worden. Hiervoor heb je twee opties:

1. Je houdt slechts 1 item: dan verrekenen we de verkregen korting bij het item dat je geretourneerd hebt. 

2. Je houdt geen items: dan zorgen wij voor een volledige terugbetaling. 

 

1.2 Kan ik een item reserveren?

Nee, helaas niet! Het is voor ons onmogelijk om reservaties bij te houden. Wil je zeker zijn dat jouw item nog op voorraad is als je naar de winkel komt? Bestel het dan al online en kies voor de functie afhalen.

1.3 Dit item is uitverkocht op de webshop. Heb je het nog in de winkel?

Nee, wij werken met eenzelfde stock. Is het item uitverkocht online, dan is deze helaas ook uitverkocht in de winkel.

Wij bieden ook heel wat items van Loavies aan die enkel te verkrijgen zijn in de winkel. Het is dus zeker de moeite waard om ons een bezoekje te brengen! Wil je graag de items even zien? Stuur ons gerust een berichtje via Instagram of Facebook voor de foto’s.

1.4 Kan ik mijn bestelling afhalen in de winkel?

Uiteraard! Kies bij het afrekenen dan voor de functie ‘Afhalen in winkel’.

Indien je voor afhalen in de winkel kiest, wacht dan om deze af te halen tot je van ons een bevestigingsmail ontvangen hebt dat jouw pakje is afgerond. Bestellingen dienen binnen de 5 werkdagen worden afgehaald.

1.5 Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Vul dus zeker het juiste adres in!

1.6 Hoelang duurt het voor ik mijn pakje ontvang?

We doen ons best om alle pakjes binnen de 1 à 2 werkdagen te verzenden.

Zodra wij jouw pakje verwerkt hebben, krijg je een mail met een track & trace code. Je kan jouw pakje altijd volgen via de track & trace code.

Heb je geen mail ontvangen? Bekijk dan even je spam.

 

1.7 Ik wil graag mijn bestelling retourneren/ruilen. Hoe moet ik dit doen?

Bij de pagina 'verzenden en retourneren' kan je alle nodige informatie terugvinden i.v.m. retourneren. Wil je liever je item ruilen? Stuur dan het item terug op. Het bedrag storten wij terug op jouw rekening. Indien je het item in een andere maat wenst, kan je deze zelf opnieuw bestellen via de webshop.

Retourneren is volledig op eigen kosten en op eigen risico. Retourneren kan zowel via de post als in de winkel zelf. Pakjes die wij na de retourtermijn ontvangen, worden niet terugbetaald!

1.8 Ik heb een bestelling geplaatst, maar geen bevestigingsmail ontvangen?

Kijk eerst even in je spam. Indien je ook in je spam geen mail ontvangen hebt, contacteer ons dan via mail ([email protected]). Dan kunnen wij kijken of jouw bestelling wel goed is doorgekomen.

1.9 Hoe kan ik jullie het best contacteren?

Heb je vragen ivm een bestelling, een item die beschadigd is, … contacteer ons dan via het contactformulier of via 'Mijn account - Mijn tickets'. Het is voor ons onmogelijk om jullie een goeie service te bieden indien jullie deze vragen allemaal via sociale media sturen. Wij krijgen dagelijks heel wat berichtverzoeken, dus belangrijke vragen gaan hierdoor helaas verloren.

Wij beantwoorden onze mails tijdens onze openingsuren van dinsdag tem zaterdag (10u-18u).

1.10 Kunnen SALE items geretourneerd/geruild worden?

Nee! Wij aanvaarden geen retours van sale items. Dit geldt ook voor items die gekocht werden tijdens de koppelverkoop. Indien wij toch een retour ontvangen van een sale item, zullen wij dit bedrag niet terugstorten op uw rekening!