Over ons

VAN WEBSHOP NAAR WINKEL

Miss Marie begon in oktober 2018 met een online fashion store. Zo kwam voor Lore een grote droom werkelijkheid en kon ze wekelijks op zoek gaan naar de meest trendy en betaalbare fashion items.

In maart 2019 opende Miss Marie haar eerste pop-up winkel in het hartje van Brugge. Deze pop-up bleek een succes en al snel opende Miss Marie eind april een eerste winkel in het centrum van Roeselare.

Leuk weetje, Lore haar winkel werd genoemd naar haar metekindje Marie.

Volg ons zeker op Instagram om dagelijks op de hoogte te blijven van de nieuwste trends.

 

OVER ONS

In januari besloot Maxim om mee in mijn droom/levenswerk, Miss Marie, te springen en dit avontuur verder met mij aan te gaan.

Onze karakters vullen elkaar ook perfect aan. Maxim is de rust zelf, een realist met het nodige gevoel voor humor. Ikzelf ben een stresskip, iemand met veel hoogtes en laagtes en oog voor detail. We houden beiden van orde, netheid, stiptheid, routine & staan graag met beide voetjes op de grond.

In november 2021 werden we ook trotste ouders van ons zoontje Léon. De combinatie om samen een zaak en gezinsleven te runnen is pittig, maar afgelopen periode hebben we bewezen dat we samen een POWER DUO vormen zowel op zakelijk als privé vlak.

We zijn enorm dankbaar dat we dit verhaal samen kunnen verder zetten en hopen de komende jaren nog enorm te mogen groeien.

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]

Veel liefs,
Maxim & Lore - Miss Marie